Shtëpia e modës “Astibo Basic” është një biznes i suksesshëm familjar, i cili bazohet jo vetëm në përvojën 60-vjeçare në fushën e industrisë tekstile të familjes Sanevi. Duke kaluar nëpër disa faza të zhvillimit, Astibo Basic është sot një kompani e mesme e mirë-formuar. Ajo punëson punëtorë të aftë dhe ka një përvojë të konsiderueshme 30-vjeçare në prodhim. Astibo Basic është e vetmja kompani tekstile e specializuar në prodhimin e programeve të prodhimit të rëndë dhe gjysmë të rëndë.

Produktet e ASTIBO BASIC janë bërë sipas një dizajni unik dhe jashtëzakonisht cilësor. Emërtuar sipas markës së njohur “ASTIBO” – një markë tregtare e mbrojtur ndërkombëtarisht nga Konventa e Gjenevës. Produktet ASTIBO BASIC plasohen në tregun e brendshëm maqedonas, por edhe në tregjet e ish-republikave jugosllave: Slloveni, Kroaci, Bosnje dhe Hercegovinë, Kosovë, Shqipëri, Serbi, Mal të Zi dhe së fundmi në Australi.

Strategjia e zhvillimit të shtëpisë së modës ASTIBO BASIC synon pushtimin e vazhdueshëm të tregut në bashkëpunim me agjentët që përfaqësojnë ASTUBO BASIC në Rusi, Bjellorusi, Ukrainë dhe Gjermani. Për të arritur të gjitha këto, është zbatuar inovacioni teknologjik si CAD/CAM, punësojmë ekspertë dhe konsulentë të cilësisë së lartë, të kualifikuar në fushën e industrisë së tekstilit me qëllim arritjen e standardeve ISO si synim i përhershëm i strategjisë së biznesit.

NË KRYERJEN E ELEGANCËS, RAFINIMIT DHE SOFISTIKIMIT, ASTIBO BASIC PËRPIQET TË KRIJOJË BËMAT SEZONALE TË VESHJEVE DHE AKSESORËVE TË GATSHËM LUKSOZ TË SYNUAR NË TREGJET VENDASE DHE NDËRKOMBËTARE QË VLERËSOJNË CILËSINË DHE QËNDRUESHMËRINË PËRMES DIZAJNIT TË NJOHUR.

FOKUSI YNË ËSHTË TË OFROJMË NJË DIZAJN KONSISTENT DHE NJË ASORTIMENT BASHKËKOHOR PRODUKTESH, MESAZHI I TË CILAVE ËSHTË I FRYMËZUAR NGA NEVOJAT DHE STILI I JETESËS SË KLIENTËVE TANË, NDËRSA KOMUNIKIMI I PARIMEVE TË DIZAJNIT MODERN BËHET PËRMES SHIJES DHE CILËSISË.

ASTIBO BASIC – GJUHA E SAKTËSISË

I përkushtuar për krijimin e produkteve dhe aksesorëve të gatshëm për veshje me standardet më të larta të cilësisë. Për shkak të kërkimit dhe zhvillimit të vazhdueshëm në cilësi me fijet dhe pëlhurat më të mira të bëra me detaje precize, të përshtatura për të kënaqur shijen e të gjithë klientëve tanë. Produktet nga koleksionet tona të veshjeve dhe aksesorëve na përfaqësojnë në pasarelat më të famshme në nivelin më të lartë.

Më 26.09.2013 me fillim nga ora 18.30 në Shtip në sheshin “Sloboda”, në manifestimin e njohur të modës “Fashion Days Stip 2013”, Shtëpia e Modës Maqedonase “ASTIBO BASIC” premierë dhe ekskluzivisht prezantoi sfilatën e saj të pavarur të markës “. Astibo”.

Në spektakël u shfaqën 40 modele nga koleksioni i ri për femra COSMOPOLITAN WOMAN COLLECTION VJESHTË-DIMËR 2013, me të cilat marka Astibo në “derën e madhe” siç shkruan disa media, rikthehet dhe pushton tregun. Modelet u prezantuan me modelet e Agjencisë së Modës Crnokrak dhe Makmodels.

Në periudhën më të vështirë për industrinë e tekstilit shfaqen pika të ndritshme. M.k. “ASTIBO BASIC” dëshmon se optimizmi nuk duhet të na lërë gjithsesi. Përshtypje të forta nga sfilata e mbajtur në Shtip për prezantimin e brendit të saj “Astibo”, e cila mori mbështetje të madhe nga mysafirët VIP dhe përfaqësuesit e marketingut nga kompani dhe organizata të njohura.