Фустан Тина – Елегантен фустан во интересен дезен

3.590,00 ден

Фустан Тина

Опис – Елегантен фустан во интересен дезен

Достапни големини

Фустан Тина/1 Шифра 2473

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Фустан Тина/2 Шифра 2474

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот

 • 51% вискоза
 • 49% полиестер
SKU: 152521 Категории ,

Фустан Тина

Опис – Елегантен фустан во интересен дезен

Достапни големини

Фустан Тина/1 Шифра 2473

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Фустан Тина/2 Шифра 2474

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот

 • 51% вискоза
 • 49% полиестер
Боја

,

Големина

, , , , , ,