Фустан Сориа/2 – Елегантен фустан од тантела

2.890,00 ден

Елегантен фустан од тантела 
Достапни големини

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Состав на материјалот

 • 51% вискоза
 • 45% полиестер
 • 4% еластин

Шифра 2027

Боја оригинал

SKU: 151493 Категории ,

Елегантен фустан од тантела 
Достапни големини

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Состав на материјалот

 • 51% вискоза
 • 45% полиестер
 • 4% еластин

Шифра 2027

Боја оригинал

Големина

, , , , ,