-50%

Фустан Никозија – Елегантен фустан со интересна комбинација

990,00 ден

Фустан НикозијаОпис- Елегантен фустан со интересна комбинација 

Достапни големини

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот

 • 75% полиестер
 • 11% вискоза
 • 5% еластин

Шифра 549

Боја оригинал

SKU: 151525 Категории ,

Фустан НикозијаОпис- Елегантен фустан со интересна комбинација 

Достапни големини

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот

 • 75% полиестер
 • 11% вискоза
 • 5% еластин

Шифра 549

Боја оригинал

Големина

, , , , ,