Фустан Негро/2 во асиметрична креација во песочни тонови

2.990,00 ден

Фустан Негро/2  кој ја прати линијата на телото со интересен детал во асиметрична креација во песочни тонови

Достапни Големини:

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Состав на материјалот;

 • 48% вискоза
 • 46% полиестер
 • 6% ликра

Боја: оригинал

SKU: 149610 Категории ,

Фустан Негро/2  кој ја прати линијата на телото со интересен детал во асиметрична креација во песочни тонови

Достапни Големини:

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Состав на материјалот;

 • 48% вискоза
 • 46% полиестер
 • 6% ликра

Боја: оригинал

Големина

, , , , ,