Фустан Марго – Интересен лелеав фустан во повеќе варијанти

3.890,00 ден

Фустан Марго

Опис- Интересен лелеав фустан 

Достапни големини

Марго/1 – боја1 (цветен) (Шифра 2388 )

 • 34
 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Марго/2 – боја 1 (сива пруга) (Шифра 2389)

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Марго/3 – боја 1 (тегет пруга) (Шифра 2390)

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42

Состав на материјалот

 • 100% памук
SKU: 151705 Категории ,

Фустан Марго

Опис- Интересен лелеав фустан 

Достапни големини

Марго/1 – боја1 (цветен) (Шифра 2388 )

 • 34
 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Марго/2 – боја 1 (сива пруга) (Шифра 2389)

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Марго/3 – боја 1 (тегет пруга) (Шифра 2390)

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42

Состав на материјалот

 • 100% памук
Боја

, ,

Големина

, , , , , ,