-50%

Фустан Луција – Елегантен црн фустан

990,00 ден

Елегантен црн фустан Луција

Достапни големини

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 52

Состав на материјалот

 • 75% памук
 • 20% полиестер
 • 5% еластин

Шифра 554

Боја: 1

SKU: 151527 Категории ,

Елегантен црн фустан Луција

Достапни големини

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 52

Состав на материјалот

 • 75% памук
 • 20% полиестер
 • 5% еластин

Шифра 554

Боја: 1

Големина