Фустан Амур/3 со асиметрични карнери во песочна боја и анимал принт дизајн

3.190,00 ден

Фустан Амур/3 со асиметрични карнери во песочна боја и анимал принт дизајн 

Достапни големини:

 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот:

 • 51% вискоза
 • 46% полиестер
 • 3% еластин
SKU: 149630 Категории ,

Фустан Амур/3 со асиметрични карнери во песочна боја и анимал принт дизајн 

Достапни големини:

 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот:

 • 51% вискоза
 • 46% полиестер
 • 3% еластин
Големина

, , , ,