Фустан Амур/2 кој ја прати линијата на телото со асиметрични детали

3.190,00 ден

Фустан Амур/2  кој ја прати линијата на телото со асиметрични детали на карнери кои паѓаат врз рамењата

Достапни Големини:

 • 40
 • 42
 • 46
 • 48

Состав на материјалот:

 • 51% вискоза
 • 46% полиестер
 • 3% еластин

Боја: оригинал

SKU: 149609 Категории ,

Фустан Амур/2  кој ја прати линијата на телото со асиметрични детали на карнери кои паѓаат врз рамењата

Достапни Големини:

 • 40
 • 42
 • 46
 • 48

Состав на материјалот:

 • 51% вискоза
 • 46% полиестер
 • 3% еластин

Боја: оригинал

Големина

, , ,