Фустан Амур/1 асиметрични карнери на горен дел

3.190,00 ден

Фустан Амур/1 кој ја прати линијата на телото со вметнати асиметрични карнери на горен дел

Достапни големини:

 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот:

 • 51% вискоза
 • 46% полиестер
 • 3% еластин

Боја: оригинал

SKU: 149632 Категории ,

Фустан Амур/1 кој ја прати линијата на телото со вметнати асиметрични карнери на горен дел

Достапни големини:

 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот:

 • 51% вискоза
 • 46% полиестер
 • 3% еластин

Боја: оригинал

Големина

, , , ,