Фустан Алмере – Елегантен фустан од памук и вискоза

2.690,00 ден

Фустан Алмере – Елегантен фустан од памук и вискоза

Достапни големини

 • 34
 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Состав на материјалот

 • 38% памук
 • 44% вискоза
 • 8% ликра

Боја оригинал

Шифра 2103

SKU: 151488 Категории ,

Фустан Алмере – Елегантен фустан од памук и вискоза

Достапни големини

 • 34
 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Состав на материјалот

 • 38% памук
 • 44% вискоза
 • 8% ликра

Боја оригинал

Шифра 2103

Големина

, , , , , , , , , ,