Сако Гориција – Елегантно сако во песочни тонови со лурекс премаз

1.590,00 ден

Сако Гориција – Елегантно сако во песочни тонови со лурекс премаз 

Достапни големини

  • 38
  • 40
  • 44

Состав на материјалот

  • 90% памук
  • 10% полиестер

Боја оригинал

Шифра 533

Сако Гориција – Елегантно сако во песочни тонови со лурекс премаз 

Достапни големини

  • 38
  • 40
  • 44

Состав на материјалот

  • 90% памук
  • 10% полиестер

Боја оригинал

Шифра 533

Големина

, ,