Модерен и шик капут Метеорит во ретро стил одличен за секаква модна комбинација

4.790,00 ден

Модерен и шик капут Метеорит во ретро стил одличен за секаква модна комбинација 

Шифра 1773

Достапни големини

 • 34
 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48
 • 50

Боја: оригинал

Состав на материјалот:

 • 80% полиестер
 • 20% вискоза

Модерен и шик капут Метеорит во ретро стил одличен за секаква модна комбинација 

Шифра 1773

Достапни големини

 • 34
 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48
 • 50

Боја: оригинал

Состав на материјалот:

 • 80% полиестер
 • 20% вискоза
Големина

, , , , , , , ,