Модерен блејзер Серен во цветни тонови и еко кожа на долен дел како комбинација

2.390,00 ден

Модерен блејзер Серен во цветни тонови и еко кожа на долен дел како комбинација

Достапни големини:

 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Боја: оригинал

Состав на материјалот:

 • 35% памук
 • 65% полиестер

Модерен блејзер Серен во цветни тонови и еко кожа на долен дел како комбинација

Достапни големини:

 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Боја: оригинал

Состав на материјалот:

 • 35% памук
 • 65% полиестер
Големина

, , ,