Машки мантил Мамут- Елегантен машки мантил во повеќе варијанти

4.990,00 ден

Машки Мантил Мамут –  Елегантен машки мантил погоден за секаква прилика во повеќе бои варијанти изработен од квалитетен памук

Достапни големини

Боја 1 (тегет боја)

 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56

Боја 2 (тегет боја) 

 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56

Боја 3 (кафена боја)

 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56

Боја 4 (камел боја)

 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56

Боја 5 (светла кафена боја)

 • 48
 • 50
 • 52

Боја 6 ( црна боја)

 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56

Боја 7 (црна боја)

 • 54

Боја 8 (бледа кафена боја)

 • 54

Боја 9 (црна боја)

 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56

Боја 10 (камел боја)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Состав на материјалот

 • 95% памук
 • 5% еластин

Шифра 2362

Машки Мантил Мамут –  Елегантен машки мантил погоден за секаква прилика во повеќе бои варијанти изработен од квалитетен памук

Достапни големини

Боја 1 (тегет боја)

 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56

Боја 2 (тегет боја) 

 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56

Боја 3 (кафена боја)

 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56

Боја 4 (камел боја)

 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56

Боја 5 (светла кафена боја)

 • 48
 • 50
 • 52

Боја 6 ( црна боја)

 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56

Боја 7 (црна боја)

 • 54

Боја 8 (бледа кафена боја)

 • 54

Боја 9 (црна боја)

 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56

Боја 10 (камел боја)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Состав на материјалот

 • 95% памук
 • 5% еластин

Шифра 2362

Големина

, , , , , , , , , ,