Машка јакна Дино – Кежуал варијанта одличен избор за секаква пригода

3.990,00 ден

Машка јакна Дино –  Кежуал варијанта одличен избор за секаква пригода

Достапни големини

Јакна Дино/1- колор 1 (пруга сиво бело)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Јакна Дино/2- колор 2 (тегет боја)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Јакна Дино/3- колор 3 (каро)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Јакна Дино/4- колор 4 (тегет боја)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Јакна Дино/5- колор 5 (тегет боја)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Јакна Дино/6- колор 6 (црна боја)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Јакна Дино/8- колор 8 (камел боја)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Јакна Дино/9- колор 9 (црна боја)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Јакна Дино/10- колор 10 (црна боја)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56
 • 58

Јакна Дино/11- колор 11 (маслинеста)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56
 • 58

Состав на материјалот

 • 71% памук
 • 29% полиестер

Шифра 2364

Машка јакна Дино –  Кежуал варијанта одличен избор за секаква пригода

Достапни големини

Јакна Дино/1- колор 1 (пруга сиво бело)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Јакна Дино/2- колор 2 (тегет боја)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Јакна Дино/3- колор 3 (каро)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Јакна Дино/4- колор 4 (тегет боја)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Јакна Дино/5- колор 5 (тегет боја)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Јакна Дино/6- колор 6 (црна боја)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Јакна Дино/8- колор 8 (камел боја)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Јакна Дино/9- колор 9 (црна боја)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54

Јакна Дино/10- колор 10 (црна боја)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56
 • 58

Јакна Дино/11- колор 11 (маслинеста)

 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56
 • 58

Состав на материјалот

 • 71% памук
 • 29% полиестер

Шифра 2364

Боја

, , , , , , , , ,

Големина

, , , , ,