Комплет Гарона – Елегантен комплет со сукња

3.790,00 ден

Комплет Гарона – Елегантен комплет со сукња во црно бела комбинација одличен избор за секаква прилика

Достапни големини

 • 40
 • 42
 • 46
 • 48
 • 52

Состав на материјалот

 • 37% памук
 • 22% вискоза
 • 36% полиестер
 • 5% ликра

Шифра 582

Боја оригинал

Комплет Гарона – Елегантен комплет со сукња во црно бела комбинација одличен избор за секаква прилика

Достапни големини

 • 40
 • 42
 • 46
 • 48
 • 52

Состав на материјалот

 • 37% памук
 • 22% вискоза
 • 36% полиестер
 • 5% ликра

Шифра 582

Боја оригинал

Големина

, , , ,