Капут Лордес/2 – Елегантен и безвременски

5.690,00 ден

Елегантен и безвремески капут Лордер/2

Достапни големини:

Боја: оригинал

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Состав на материјалот:

 • 100% волна

Шифра 2124

Елегантен и безвремески капут Лордер/2

Достапни големини:

Боја: оригинал

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Состав на материјалот:

 • 100% волна

Шифра 2124

Големина

, , , , ,