Капут Ливорно – Елегантен капут

5.990,00 ден

Елегантен капут Ливорно со безвременски дизајн

Достапни големини:

Боја Лила

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Боја ројал

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 46

Боја црна

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Боја црвена

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42

Состав на материјалот

 • 15% волна
 • 27% вискоза
 • 55% полиестер
 • 3% еластин

Шифра 2087

Елегантен капут Ливорно со безвременски дизајн

Достапни големини:

Боја Лила

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Боја ројал

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 46

Боја црна

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Боја црвена

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42

Состав на материјалот

 • 15% волна
 • 27% вискоза
 • 55% полиестер
 • 3% еластин

Шифра 2087

Боја

, , ,

Големина

, , , , ,