-50%

Капут Евора – Елегантен дамски капут со убава линија

2.990,00 ден

ВКапут Евора – Елегантен дамски капут со убава линија

Големини

Боја црвена

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Боја лила

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Боја сива

 • 48

Боја црна

 • 44

ВКапут Евора – Елегантен дамски капут со убава линија

Големини

Боја црвена

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Боја лила

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Боја сива

 • 48

Боја црна

 • 44
Боја

, , ,

Големина

, , , , ,