Капут Диоплит/3 во ретро стил во форма на А

4.990,00 ден

Капут Диоплит/3 во ретро стил во форма на А

Достапни големини:

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Боја: оригинал

Состав на материјалот:

 • 17% волна
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер

Капут Диоплит/3 во ретро стил во форма на А

Достапни големини:

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Боја: оригинал

Состав на материјалот:

 • 17% волна
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер
Големина

, , , , ,