Капут Диоплит/2 во ретро стил со црно кафеави тонови

4.990,00 ден

Капут Диоплит/2 во ретро стил со црно кафеави тонови 

Достапни големини:

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Боја: оригинал

Состав на материјалот 

 • 17% волна
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер

Капут Диоплит/2 во ретро стил со црно кафеави тонови 

Достапни големини:

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Боја: оригинал

Состав на материјалот 

 • 17% волна
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер
Големина

, , , , ,