Капут Диоплит/1 во ретро стил со комбинација на песочни тонови

4.990,00 ден

Капут Диоплит/1 во ретро стил со комбинација на песочни тонови

Достапни големини:

 • 36
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот:

 • 17% волна
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер

Боја: оригинал

Капут Диоплит/1 во ретро стил со комбинација на песочни тонови

Достапни големини:

 • 36
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот:

 • 17% волна
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер

Боја: оригинал

Големина

, , , ,