Капут Диамантик – Елегантен капут во ретро стил за секакви прилики

6.890,00 ден

Елегантен капут Диамантик во ретро стил за секакви прилики (Шифра 1681)

Достапни големини и бои: 

 Црвена боја

 • 36
 • 42
 • 44

Сива боја

 • 46
 • 48
 • 50

Боја лила

 • 48

Боја Камел

 • 42
 • 44
 • 48

Боја Црна

 • 36
 • 38
 • 40
 • 44
 • 46
 • 50

Состав на материјалот:

 • 17% волна
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер
 • 3% еластин

Елегантен капут Диамантик во ретро стил за секакви прилики (Шифра 1681)

Достапни големини и бои: 

 Црвена боја

 • 36
 • 42
 • 44

Сива боја

 • 46
 • 48
 • 50

Боја лила

 • 48

Боја Камел

 • 42
 • 44
 • 48

Боја Црна

 • 36
 • 38
 • 40
 • 44
 • 46
 • 50

Состав на материјалот:

 • 17% волна
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер
 • 3% еластин
Боја

Големина