Капут Гамет изработен од квалитетна чоја со интересен дизајн

5.790,00 ден

Капут Гамет изработен од квалитетна чоја со интересен дизајн

Достапни големини боја оригинал

 • 38
 • 40
 • 42

Достапни големини боја сива

 • 40

Состав на материјалот:

 • 17% волна
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер
 • 3% еластин

Капут Гамет изработен од квалитетна чоја со интересен дизајн

Достапни големини боја оригинал

 • 38
 • 40
 • 42

Достапни големини боја сива

 • 40

Состав на материјалот:

 • 17% волна
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер
 • 3% еластин
Боја

,

Големина

, ,