Капут Валета/2 – Елегантен и безвремески

5.790,00 ден

Елегантен и безвремески капут Валета/2 

Достапни големини:

Боја: оригинал

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот:

 • 15% волна 
 • 27% вискоза
 • 55% полиестер
 • 3% еластин

Шифра 2092

Елегантен и безвремески капут Валета/2 

Достапни големини:

Боја: оригинал

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот:

 • 15% волна 
 • 27% вискоза
 • 55% полиестер
 • 3% еластин

Шифра 2092

Големина

, , , , , ,