Елегантно машко одело Габриел

6.900,00 ден

Елегантно машко одело Габриел одличен избор за секојдневни прилики но и за посебни прилики

Достапни големини:

Боја тегет

 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56
 • 58
 • 60
 • 62
 • 64

Боја темно сива

 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56
 • 62

Боја кафена

 • 50
 • 52
 • 54
 • 56

Состав на материјалот:

 • 70% волна 
 • 27% полиестер
 • 3% еластин

Шифра 1500

Елегантно машко одело Габриел одличен избор за секојдневни прилики но и за посебни прилики

Достапни големини:

Боја тегет

 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56
 • 58
 • 60
 • 62
 • 64

Боја темно сива

 • 46
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 56
 • 62

Боја кафена

 • 50
 • 52
 • 54
 • 56

Состав на материјалот:

 • 70% волна 
 • 27% полиестер
 • 3% еластин

Шифра 1500

Боја

, ,

Големина

, , , , , , , , ,