Елегантна туника Пурит/2 во модерен дизајн одличен избор за секаква комбинација

1.390,00 ден

Елегантна туника Пурит/2 во модерен дизајн одличен избор за секаква комбинација 

Достапни големини:

  • 44
  • 50

Боја: оригинал

Состав на материјалот

  • 100% полиестер
SKU: 149791 Категории ,

Елегантна туника Пурит/2 во модерен дизајн одличен избор за секаква комбинација 

Достапни големини:

  • 44
  • 50

Боја: оригинал

Состав на материјалот

  • 100% полиестер
Големина

,