Елегантна сукња Ардени во молив крој кафеав тон

990,00 ден

Сукња Ардени – Елегантна сукња во молив крој кафеав тон

Достапни големини

Боја кафена

 • 44
 • 52
 • 54

Боја црна

 • 50

Состав на материјалот

 • 46% вискоза,49% полиестер, 5% еластин за црна боја
 • 31% вискоза,69% полиестер за кафена боја
 • Шифра 571
SKU: 151764 Категории ,

Сукња Ардени – Елегантна сукња во молив крој кафеав тон

Достапни големини

Боја кафена

 • 44
 • 52
 • 54

Боја црна

 • 50

Состав на материјалот

 • 46% вискоза,49% полиестер, 5% еластин за црна боја
 • 31% вискоза,69% полиестер за кафена боја
 • Шифра 571
Боја

,

Големина

, , ,