Елегантна кошула Оникс во модерен стил

1.490,00 ден

Елегантна кошула Оникс во модерен стил одличен избор за секаква пригода

Достапни големини

Боја борда:

  • 40

Состав на материјалот:

  • 100% полиестер

Шифра 1656

Елегантна кошула Оникс во модерен стил одличен избор за секаква пригода

Достапни големини

Боја борда:

  • 40

Состав на материјалот:

  • 100% полиестер

Шифра 1656

Боја
Големина