Елегантен фустан Морганит/2 во модерен дизајн

2.490,00 ден

Елегантен фустан Морганит/2 во модерен дизајн

Достапни големини:

 • 40
 • 42
 • 44
 • 48
 • 50

Боја: оригинал

Состав на материјалот:

 • 35% памук
 • 65% полиестер
SKU: 149784 Категории ,

Елегантен фустан Морганит/2 во модерен дизајн

Достапни големини:

 • 40
 • 42
 • 44
 • 48
 • 50

Боја: оригинал

Состав на материјалот:

 • 35% памук
 • 65% полиестер
Големина

, , , ,