Елегантен модерен капут Мунстон во форма на А одличен за секаква пригода

6.390,00 ден

Елегантен модерен капут Мунстон во форма на А одличен за секаква пригода

Шифра 1755

Достапни големини: 34

Боја: циклама

Состав на материјалот

  • 15% волна 
  • 55% полиестер
  • 27% вискоза
  • 3% еластин

Елегантен модерен капут Мунстон во форма на А одличен за секаква пригода

Шифра 1755

Достапни големини: 34

Боја: циклама

Состав на материјалот

  • 15% волна 
  • 55% полиестер
  • 27% вискоза
  • 3% еластин
Големина