Елегантен капут со безвременски дизајн Магик/4 со моден детал од патент на половината

5.790,00 ден

Елегантен капут Магик/4 со безвременски дизајн со моден детал од патент на половина што го сепарира моделот на два дела и може да се носи и како кратко капутче, одличен избор за секаква модна комбинација 

Достапни големини:

Боја црна

 • 34
 • 38
 • 42
 • 44
 • 48

Боја сива

 • 48

Шифра 1760

Доколку ви требаат дополнителни информации при избор на соодветен број, препорачуваме да ја погледнете табелата со МЕРКИ

Елегантен капут Магик/4 со безвременски дизајн со моден детал од патент на половина што го сепарира моделот на два дела и може да се носи и како кратко капутче, одличен избор за секаква модна комбинација 

Достапни големини:

Боја црна

 • 34
 • 38
 • 42
 • 44
 • 48

Боја сива

 • 48

Шифра 1760

Доколку ви требаат дополнителни информации при избор на соодветен број, препорачуваме да ја погледнете табелата со МЕРКИ

Боја

,

Големина

, , , ,