Елегантен капут Месикан/2 погоден за секаква прилика

4.990,00 ден

Елегантен капут  Месикан/2 во нежна пастелна боја погоден за секаква прилика 

Достапни големини:

Боја оригинал 

 • 40

Боја црна

 • 44

Состав на материјалот:

 • 17% волна 
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер
 • 3% еластин
 • Шифра 1767

Елегантен капут  Месикан/2 во нежна пастелна боја погоден за секаква прилика 

Достапни големини:

Боја оригинал 

 • 40

Боја црна

 • 44

Состав на материјалот:

 • 17% волна 
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер
 • 3% еластин
 • Шифра 1767
Боја

,

Големина

,