Елегантен капут Магик/2 со безвременски дизајн

4.990,00 ден

Елегантен капут Магик/2 со безвременски дизајн и одлчен избор за секаква модна комбинација 

Достапни големини

Боја: црвена

 • 38

Боја: оригинал

 • 34
 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот:

 • 17% волна
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер
 • 3% еластин
 • Шифра 1761

Елегантен капут Магик/2 со безвременски дизајн и одлчен избор за секаква модна комбинација 

Достапни големини

Боја: црвена

 • 38

Боја: оригинал

 • 34
 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот:

 • 17% волна
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер
 • 3% еластин
 • Шифра 1761
Боја

,

Големина

, , , , , , ,