Елегантен капут Линган/1 со безвременски дизајн

4.990,00 ден

Елегантен капут Линган/1 со безвременски дизајн кој може да се комбинира во секојдневни сталјлинг варијанти и за посебни пригоди 

Достапни големини:

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Боја: оригинал

Состав на материјалот:

 • 100% полиестер

Елегантен капут Линган/1 со безвременски дизајн кој може да се комбинира во секојдневни сталјлинг варијанти и за посебни пригоди 

Достапни големини:

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Боја: оригинал

Состав на материјалот:

 • 100% полиестер
Големина

, , , ,