Елегантен капут Кварз/1 со безвременски дизајн

5.590,00 ден

Елегантен капут Кварз/1 со безвременски дизајн кој може да се комбинира за секаква прилика 

Достапни големини:

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Боја: оригинал

Состав на материјалот:

 • 17% волна
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер
 • 3% еластин

Елегантен капут Кварз/1 со безвременски дизајн кој може да се комбинира за секаква прилика 

Достапни големини:

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Боја: оригинал

Состав на материјалот:

 • 17% волна
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер
 • 3% еластин
Големина

, , , ,