Елегантен капут Ваимар/1

5.390,00 ден

Елегантен капут Ваимар/1 со безвременски дизајн кој може да се комбинира во секаква модна варијанта

Достапни големини:

Боја борда

 • 38
 • 40
 • 44

Боја зелена

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42

Состав на материјалот:

 • 29% волна
 • 39% вискоза
 • 32% полиестер

Шифра 2084

Елегантен капут Ваимар/1 со безвременски дизајн кој може да се комбинира во секаква модна варијанта

Достапни големини:

Боја борда

 • 38
 • 40
 • 44

Боја зелена

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42

Состав на материјалот:

 • 29% волна
 • 39% вискоза
 • 32% полиестер

Шифра 2084

Боја

, ,

Големина

, , , ,