Елегантен блејзер Берил/6 одличен избор за секаква прилика

2.490,00 ден

Елегантен блејзер Берил/6 одличен избор за секаква прилика 

Достапни големини:

  • 40
  • 42
  • 44

Боја: оригинал

Состав на материјалот 

  • 95% вискоза
  • 5% ликра

Шифра 1753

Елегантен блејзер Берил/6 одличен избор за секаква прилика 

Достапни големини:

  • 40
  • 42
  • 44

Боја: оригинал

Состав на материјалот 

  • 95% вискоза
  • 5% ликра

Шифра 1753

Големина

, ,