Елегантен блејзер Берил/5

2.490,00 ден

Елегантен блејзер Берил/5 кој може да се носи за секакви пригоди

Достапни големини:

  • 40
  • 46

Боја: оригинал

Шифра 1752

Елегантен блејзер Берил/5 кој може да се носи за секакви пригоди

Достапни големини:

  • 40
  • 46

Боја: оригинал

Шифра 1752

Големина

,