Елегантен блејзер Берил/4 за секакви модни варијанти

2.490,00 ден

Елегантен блејзер Берил/4 за секакви модни варијанти

Достапни големини:

 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Боја: оригинал

Состав на материјалот:

 • 100% полиестер
 • Шифра 1675

Елегантен блејзер Берил/4 за секакви модни варијанти

Достапни големини:

 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Боја: оригинал

Состав на материјалот:

 • 100% полиестер
 • Шифра 1675
Големина

, , , ,