Елегантен безвремеснки капут Намасте во модерен стил со детали од вештачко крзно на јаката

5.990,00 ден

Елегантен безвремеснки капут Намасте во модерен стил со детали од вештачко крзно на јаката 

Достапни големини

Боја црвена:

 • 40
 • 42
 • 44

Боја тегет:

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Боја сива:

 • 40
 • 42
 • 44

Боја циклама:

 • 38

Боја црна:

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот:

 • 17% памук
 • 65% полиестер
 • 15% вискоза
 • 3% еластин

Шифра 1756

Елегантен безвремеснки капут Намасте во модерен стил со детали од вештачко крзно на јаката 

Достапни големини

Боја црвена:

 • 40
 • 42
 • 44

Боја тегет:

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Боја сива:

 • 40
 • 42
 • 44

Боја циклама:

 • 38

Боја црна:

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот:

 • 17% памук
 • 65% полиестер
 • 15% вискоза
 • 3% еластин

Шифра 1756

Боја

, , , ,

Големина

, , , , ,