Елегантен безвременски капут Спектролит во тегет бела контраст комбинација

4.990,00 ден

Елегантен безвременски капут Спектролит  во тегет бела контраст комбинација кој ја следи линијата на телото 

Достапни големини:

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот:

 • 17% волна
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер
 • 3% еластин

Боја: оригинал

Елегантен безвременски капут Спектролит  во тегет бела контраст комбинација кој ја следи линијата на телото 

Достапни големини:

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48

Состав на материјалот:

 • 17% волна
 • 15% вискоза
 • 65% полиестер
 • 3% еластин

Боја: оригинал

Големина

, , , , , ,