Блејзер Фабер/2 изработен од нежно кадифено платно во сивкасти тонови

3.190,00 ден

Блејзер Фабер/2 изработен од нежно кадифено платно во сивкасти тонови и интересен шик ретро дизајн принт 

Достапни големини:

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Состав на материјалот:

 • 97% памук
 • 3%еластин

Боја: оригинал

Блејзер Фабер/2 изработен од нежно кадифено платно во сивкасти тонови и интересен шик ретро дизајн принт 

Достапни големини:

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Состав на материјалот:

 • 97% памук
 • 3%еластин

Боја: оригинал

Големина

, , , ,