Блејзер Саба/2 – Елегантен и одличен избор за секаква пригода

2.990,00 ден

Блејзер Саба/2 – Елегантен и одличен избор за секаква пригода 

Боја: оригинал

Достапни големини

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Состав на материјалот:

 • 32% волна 
 • 39% вискоза
 • 29% полиестер

Шифра 2106

Блејзер Саба/2 – Елегантен и одличен избор за секаква пригода 

Боја: оригинал

Достапни големини

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Состав на материјалот:

 • 32% волна 
 • 39% вискоза
 • 29% полиестер

Шифра 2106

Големина

, , ,