Блејзер Мартос во повеќе варијанти

2.990,00 ден

Блејзер Мартос/3 (шифра 2074)  

Опис- Блејзер наменет за рана пролет изработен од квалитетно природно влакно со интересна комбинација од сиво розе рибина кост со пресек на половина    

Големини

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Боја: оригинал

Состав – 33%волна, 32% полиестер, 35%вискоза

Блејзер Мартос/2 

Опис -наменет за рана пролет изработен од природно влакно во интересна комбинација од сивкасто розе жакард дизајн

Состав- 33%волна , 32%полиестер, 35%вискоза

Големини

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42

Боја: оригинал

Блејзер Мартос/1 наменет за рана пролет изработен од природно влакно во интѕересна комбинација од песочно чоколадни тонови

Големини:

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Состав:

 • 33%волна
 • 32%полиестер
 • 35%вискоза

Блејзер Мартос/4 наменет за рана пролет изработен од природно влакно во сиво жолта комбинација 

Големини:

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42

Состав:

 • 33%волна
 • 32%полиестер
 • 35%вискоза

Боја: оригинал

Блејзер Мартос/3 (шифра 2074)  

Опис- Блејзер наменет за рана пролет изработен од квалитетно природно влакно со интересна комбинација од сиво розе рибина кост со пресек на половина    

Големини

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Боја: оригинал

Состав – 33%волна, 32% полиестер, 35%вискоза

Блејзер Мартос/2 

Опис -наменет за рана пролет изработен од природно влакно во интересна комбинација од сивкасто розе жакард дизајн

Состав- 33%волна , 32%полиестер, 35%вискоза

Големини

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42

Боја: оригинал

Блејзер Мартос/1 наменет за рана пролет изработен од природно влакно во интѕересна комбинација од песочно чоколадни тонови

Големини:

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44

Состав:

 • 33%волна
 • 32%полиестер
 • 35%вискоза

Блејзер Мартос/4 наменет за рана пролет изработен од природно влакно во сиво жолта комбинација 

Големини:

 • 36
 • 38
 • 40
 • 42

Состав:

 • 33%волна
 • 32%полиестер
 • 35%вискоза

Боја: оригинал

Боја

, , ,

Големина

, , , ,