Блејзер Алмериа – Интересни примеси на спортска елеганција и еко кожа

3.290,00 ден

Блејзер Алмериа со интересни примеси на спортска елеганција и еко кожа во сивкасти тонови

Достапни големини:

  • 46

Боја: оригинал

Состав на материјалот:

  • 24% волна
  • 48% вискоза
  • 28% полиестер

Шифра 2113

Блејзер Алмериа со интересни примеси на спортска елеганција и еко кожа во сивкасти тонови

Достапни големини:

  • 46

Боја: оригинал

Состав на материјалот:

  • 24% волна
  • 48% вискоза
  • 28% полиестер

Шифра 2113

Големина