Блејзер Азур/2 во Шанел дизајн изработен во боја од топла циклама

2.990,00 ден

Блејзер Азур/2 во Шанел дизајн изработен од топла циклама боја со кoмбинација од сатен на џебовите 

Достапни големини:

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Состав на материјалот:

 • 65% памук
 • 29% вискоза
 • 6% еластин

Боја: оригинал

Блејзер Азур/2 во Шанел дизајн изработен од топла циклама боја со кoмбинација од сатен на џебовите 

Достапни големини:

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46

Состав на материјалот:

 • 65% памук
 • 29% вискоза
 • 6% еластин

Боја: оригинал

Големина

, , , ,