Блејзер Азур/1 во Шанел дизајн изработен од кралска ројал боја

2.990,00 ден

Блејзер Азур/1 во Шанел дизајн изработен од кралска ројал боја со комбинација на џебовите и убава линија на телото 

Достапни Големини:

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48
 • 50

Состав на материјалот:

 • 65% полиестер
 • 29% вискоза
 • 6% еластин

Боја: оригинал

Блејзер Азур/1 во Шанел дизајн изработен од кралска ројал боја со комбинација на џебовите и убава линија на телото 

Достапни Големини:

 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48
 • 50

Состав на материјалот:

 • 65% полиестер
 • 29% вискоза
 • 6% еластин

Боја: оригинал

Големина

, , , , , ,